HTML

A mentoringnak eljött az ideje

A mentoring segíti a mentorált karrierjét, fejlődését, saját útjának megtalálását, miközben a mentor saját maga is fejlődik, tanul, a szervezet, a környezet pedig harmonikusabban működik, mert javul az emberek megértése és elfogadása egymás iránt.

Friss topikok

2014.06.21. 17:42 isocrates_coaching

Talán ez...

George, Ravi.jpg
„Rengeteg emberrel hozott össze a sors. Bejárásom volt a filmsztárokhoz, Elvis-hez, mindenkihez... Sok jó emberhez volt szerencsém, de senki sem nyűgözött le igazán... az első, aki mély nyomot hagyott bennem,  Ravi Shankar volt... és  ő volt az egyetlen, aki nem akart lenyűgözni...” „Mivel nyűgözött le?” „Az egész lényével... szavak nélkül, a példamutatásával tanított...” – George Harrison egy dokumentum filmben... - "Amikor keresünk valamit, ha a mélyére akarunk látni a dolgoknak, az egy bonyolult vállalkozás, de szerencsére nekem ott volt Ravi, ő volt az én csatornám... Rajta keresztül megtapasztalhattam a lényeget... így mindenből a legjobbat kaptam..." 

 

teveatufokan@gmail.com  

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mentoring.blog.hu/api/trackback/id/tr836396501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása